Træterrasser

Lægning af træterrasse hjemme i din have

Mangler du en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig med at få lagt en træterrasse? Så er du kommet til det rette tømrerfirma!

Hos BN Tømrer står vi klar til at hjælpe dig med lægning af træterrasse. Vi prioriterer høj håndværksmæssig kvalitet og tilbyder samtidig professionel rådgivning. Det gælder også, når du skal have lagt en ny træterrasse.

 

En god pris på lægning af træterrasse

Prisen på en træterrasse kan svinge meget. Det afhænger både af, hvor stor du gerne vil have den, og hvilke materialer du vælger. For at give dig en eksakt pris på træterrasse vil vi bede dig indhente et tilbud. Så får du en helt konkret pris, du kan forholde dig til, og tilbuddet er naturligvis ganske uforpligtende.

 

Hvilken træterrasse drømmer du om?

En træterrasse kan være mange forskellige ting. Det kan være en terrasse med udgang fra din stue eller din spisestue, og den kan bygges i mange forskellige former for træsorter. Den kan være stor og rummelig, eller den kan være lille og hyggelig. Når du kontakter os med henblik på lægning af træterrasse, vil vi til hver en tid have fokus på at bygge den træterrasse, som bedst opfylder dine drømme og dine behov.

Vi tager os god tid til at forstå dine ønsker og hjælper dig med at finde ud af, hvor træterrassen skal placeres,  og hvilken træsort vi skal bygge den i, og hvor mange kvadratmeter den skal være.

 

Få et uforpligtende tilbud

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 90 20 79  til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@bn-toemrer.dk.

Få et uforpligtende tilbud af BN Tømrer