Renovering og ombygning

Vi renoverer og ombygger for dig

Trænger dit hus til en renovering? Vi tilbyder ombygning og renovering af hus, så du kan få opfyldt dine boligdrømme. BN Tømrer renoverer og ombygger lejligheder, sommerhus, boliger – og udfører også opgaver for erhverv.

Ligegyldigt hvad, der er slidt og forfaldent ved dit hus, så garanterer vi, at vi kan renovere det, så det igen fremstår som nyt. Vi arbejder bl.a. i Roskilde, Hedehusene, Jyllinge og store dele af Nordsjælland.

 

Hvornår er ombygning af hus en god idé?

Der er rigtig mange gode grunde til at overveje en ombygning af hus. Med vores hjælp stiger værdien på din bolig, da vi er professionelle og yderst kompetente, når det kommer til hus renovering og ombygning.

Først og fremmest kan renoveringen forvandle et slidt, forfaldent hus til drømmeboligen, der ligner, at den lige er blevet bygget. En ombygning berører ikke nødvendigvis hele boligen, men kan være en god idé, hvis man føler, boligen er upraktisk, eller vil udnytte kvadratmeterne bedre.

Derudover kan en renovering af hus i høj grad styrke livsglæden hos dem, der bor i huset. Nye, lækre, funktionelle rum er bare ekstremt tiltalende. Ydermere er en renovering en investering i ens hus på en række områder.

Hvad koster renovering af hus?

Priser på ombygning og renovering af hus svinger alt efter omfanget af opgaven. Søger du ombygning af hus, ville det naturligvis koste mere end en mindre husrenovering. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med renovering, og grundet flere års erfaring i byggebranchen, har vi et stort kendskab til, hvordan opgaverne skal udføres og et solidt netværk af leverandører og underentreprenører.

 

Øg boligens værdi med en totalrenovering af hus

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifter, der nedsættes.

 

Få kompetent rådgivning & vejledning

Vores kendskab og ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet ombygning af hus eller blot renovering af dele af boligen.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 90 20 79  til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@bn-toemrer.dk.

Få et uforpligtende tilbud af BN Tømrer

[forminator_form id=”623″]