Tømrer i Roskilde

Tømrer i Roskilde og omegn

Står du med en opgave, der kræver et tømrerfirma med stor erfaring og med kompetente medarbejdere? Så kan du roligt tage kontakt til os. Vi er din lokale tømrer i Roskilde og omegn.

Vi har udført tømrerarbejde i hele Roskilde og mange steder i nærområdet. Hos os har vi altid vores kunders ønsker og behov i fokus. Du vil derfor opleve god kommunikation og arbejde udført uden unødige forsinkelser, når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner.

Vi udfører alle typer tømrerarbejde i Roskilde

Uanset hvilken type tømrerarbejde du har behov for, så kan vi klare opgaven. Vi har erfaring med alt fra nyt tag, nye vinduer og meget mere. Vi kan bygge en tilbygning, eller vi kan renovere allerede eksisterende bygninger. Om det er en lille reparation eller et stort byggeprojekt, så kan vi løse opgaven.

Vælg altid en tømrermester, der har passion for tømrerfaget og lokalmiljøet. Når du vælger os som din tømrer i Roskilde, får du netop dét.

Tømrerfirma med stor erfaring

Vi har stor erfaring som tømrerfirma. Vores kompetente medarbejdere og lærlinge er udvalgt for deres talent og passion for faget.

Du kan altid regne med, at dem, vi sender ud til din opgave, vil levere et godt stykke arbejde. Vi ønsker nemlig, at du får et resultat, som du kan være glad for i mange år ud i fremtiden.

Du vælger en tømrer i Roskilde, du kan stole på, når du vælger os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil være din foretrukne tømrer i Roskilde. Du får derfor ikke bedre service andre steder, hvis du har brug for en kompetent og lokal tømrer med styr på sagerne.

En veludført opgave og tilfredse kunder er det, vi altid stiler efter, når vi udfører vores tømrerarbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 90 20 79  til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@bn-toemrer.dk.

Få et uforpligtende tilbud af BN Tømrer

[forminator_form id=”623″]