Nyt tag i Roskilde og omegn

Skal du bruge et tømrerfirma til tagarbejde? Så behøver du ikke lede videre. Vi er dit lokale tømrerfirma, og vi tilbyder at lave tagrenovering og lægge nyt tag i Roskilde og omegn.

Hvis du tager kontakt til os med din opgave, vil du opleve, at vi har dig i fokus. Vi ønsker altid, at vores kunder oplever den bedste service og får et godt resultat. Vores kompetente medarbejdere vil derfor altid sørge for, at du føler dig tilpas, når de er på din matrikel.

Få renoveret taget eller nyt tag i Roskilde

Vi renoverer og lægger nyt tag i Roskilde og omegn. Står du derfor med et gammelt og slidt tag, så påtager vi os gerne opgaven med at lægge nyt tag for dig. Vi kan selvfølgelig også lægge tag på nybyggeri, hvis du har behov for det.

Vi har allerede udført mange opgaver i lokalområdet, og vi har erfaring med alle typer tag.

Tagrenovering

Nogle gange er der faktisk ikke behov for et nyt tag. Det kan nemlig være nok med en tagrenovering.

Om du skal have nyt tag, eller om det er bedst med en tagrenovering, afhænger af dit tags stand og dine ønsker i forhold til budget. Vi vil sammen finde ud af, om en tagrenovering er det korrekte valg for dig, når vi kommer ud og ser på opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vi opererer i Roskilde og omegn. Derfor kan du også altid kontakte os, hvis du bor i byer som Hvidovre, Rødovre, Hedehusene samt andre steder i nærområdet.

Hvis du vil have et nyt tag i Roskilde fra et tømrerfirma med fokus på kvalitet og godt håndværk, så skal du vælge os til din opgave. Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28 90 20 79  til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@bn-toemrer.dk.

Få et uforpligtende tilbud af BN Tømrer

[forminator_form id=”623″]